ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 • Σεπτέμβριος 2018

  Ινστιτούτο Κλασικών, Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών

  Κρατικό Πανεπιστήμιο Τιφλίδας (Γεωργία)

  Το ΚΙΚΠΕ, ανταποκρινόμενο σε αίτημα του Ινστιτούτου Κλασικών, Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Κρατικού Πανεπιστημίου της Τιφλίδας, απέστειλε στον εν λόγω φορέα μια σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας σε πολλαπλά αντίτυπα για τη χρήση των φοιτητών του Νεοελληνικού Τμήματος.

 • Μάρτιος 2018

  Βιοιατρικό Ερευνητικό Κέντρο της Ακαδημίας Αθηνών

  Οικονομική ενίσχυση του Βιοιατρικού Ερευνητικού Κέντρου της Ακαδημίας Αθηνών για την προώθηση εξειδικευμένης ανάπτυξης της έρευνας στον τομέα της ιατρικής επιστήμης στην Ελλάδα.

 • Μάρτιος 2018

  Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.

  Οικονομική ενίσχυση στο Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διοργάνωση, από κοινού με το Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ και την Ακαδημία Επιστημών της Χαϊδελβέργης, του 12ου Διεθνούς Συνεδρίου για τις Σύγχρονες τάσεις στην κλασσική Φιλολογία με τίτλο «Αποσπασματικότητα και συνοχή: Επανεξετάζοντας τα Αποσπάσματα της Αρχαίας Ελληνικής Δραματικής Ποίησης.

 • Μάρτιος 2018

  Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα

  Οικονομική ενίσχυση του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος για την αγορά ηλεκτρονικού υπολογιστή που είναι απαραίτητος για την πραγμάτωση των ποικίλων καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων του.

 • Απρίλιος 2018

  Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

  Οικονομική ενίσχυση της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας για τη λειτουργία της Κινητής Βιβλιοθήκης σε σχολεία και νηπιαγωγεία αγροτικών περιοχών του νομού Ημαθίας.

 • Μάιος 2018

  Ένωση Κυριών Δράμας-Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας

  Οικονομική ενίσχυση της Ένωσης Κυριών Δράμας για την παροχή κοινωνικής, ψυχολογικής, νομικής και οικονομικής υποστήριξης, εύρεση εργασίας, ιατρική και φαρμακευτική κάλυψη, διανομή ιματισμού και τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

 • Μάιος 2018

  Δήμος Παιονίας νομού Κιλκίς

  Οικονομική ενίσχυση του Δήμου Παιονίας για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου της περιοχής.

 • Μάιος 2018

  Το Χαμόγελο του Παιδιού

  Οικονομική ενίσχυση στον εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Το χαμόγελο του παιδιού» για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών στην Ελλάδα.